www.yustsome.nl

yustsome.nl · Mar 21, 2019

Fashion met kleur, zomertrend geel

Het moet niet gekker worden! Maar ik heb dus een keer geel gekocht, nou ja nog met veilig zwart erin, echter… i did it!

Als iemand je zegt, dat zou jou nou mooi staan en ze is niet de minste op modegebied, dan ga ik daar toch eens naar kijken! Heeft ze gelijk?

Mooi geel is niet lelijk!

Als kind heb ik ook geel gedragen, ja en daar begint dan ook die haat voor geel! 11/12 jarig meisje, dat eigenlijk liever een jongen was en ook niet bang om in bomen te klimmen, kreeg een mooie baby ribbroek in okergeel… 5 minuten was deze heel? In ieder geval niet lang, want stoer wilde ik door de struiken rennen en krrrrrrrr… winkelhaak!

De straf die ik toen kreeg heeft er zo ingehakt, dat ik elke keer weer die scène zag bij geel.

En waarom ik dan toch de kleur geel kocht? Ik denk om ook hier een einde te maken aan doemgedachtes, die kleur kon er niks aan doen, het was de samenloop. En wil ik dat een kleur mijn leven bepaald? Ik merk dat er steeds vaker van dit soort puzzelstukjes op hun plek gaan vallen! Zoals velen weten is deze puzzel niet zomaar een puzzel, het is het fundament van mijn zijn.

En dus kan ik nu toch wel zeggen: mooi geel is niet lelijk’!

Advies

Omdat Anita Willemars mij op Instagram dus inspireerde, zij schrijft oa voor Nouveau, ging ik op zoek naar geel en iets dat ook bij mij past. Dat was nog niet zo makkelijk, want ik wilde wel een goede kleur geel, niet te donker en ook niet te fel.

Als eerste stuitte ik op de ballerina’s… ja ik heb dus ook een schoenentik en wil graag bij elke outfit een matchende kleur.

Gelukkig hadden ze op de website waar ik graag winkel (Wehkamp) ook nog een truitje van Miss Etam dat qua kleur heel dicht bij de kleur van de ballerina’s kwam… viola! Klaar is Klara!

Natuurlijk moesten mijn nagels ook in het geel en nu kon ik deze leuke set fotograferen! Oh,… wat trek ik er bij aan? Een rokje? Neh,… te koud! Jeans? Ook niet… mmmmm, dan mijn favoriete jogger van Cars!

En wat doe je als het regent? Juist je maakt even een tijdelijke fotoserie in je huiskamer! Baalden jullie ook zo van het weer?

Al met al moet ik zeggen dat Anita wel gelijk had en dat geel mij best goed staat! Ik kan nu zo meedoen aan de Miss Honey Bee verkiezingen, maar kan mij het bommen!

Ik maakte er gelijk een zomerse look bij! Kleur op je ogen!

Bij welke kleur krijg jij de kriebels?


#zelfgekocht

Ballerina’s Scapino 14,95 | Miss Etam truitje afgeprijsd 25,00

Het bericht Fashion met kleur, zomertrend geel verscheen eerst op BeautySome.

View original
 • Love
 • Save
  1 love
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...