Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Ytterst trivsamt

yttersttrivsamt.se/index.html
By: Maja
Välkommen hit! Jag heter Maja, är 29 år och bor i Växjö tillsammans med min man och vår dotter som är 1 år. Allt här är inte "ytterst trivsamt" men det är ändå främst trivsamma saker som jag vill sprida på den här platsen. Jag gillar inredning, Paris, loppisfynda och fika. MEN jag vill även prata om sådant som är ytterst viktigt. Hos mig är det framförallt ett hållbart tänk, ekologiska produkter och att värna om det vi har. Ni får helt enkelt en salig blandning av allt det och lite till. Jag hoppas du ska trivas!
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...