Anki

Sagaform greenhouse

Vandaag maakte ik de eerste versie van mijn boek helemaal af (hoera!) en installeerde ik mijn nieuwe Sagaform greenhouse. De greenhouse matcht perfect met de grote roze pot die ik bij de kringloop in Brugge kocht. Ik denk dat ik nooit genoeg krijg van roze, het is echt de allermooiste kleur die er is. Gelukkig denkt Casper er hetzelfde over. Fijn weekend alvast!

Today I finished the first version of my book (hurray!) and installed my new Sagaform greenhouse. It matches my thrifted pink flowerpot. I think I never get dull of pink, it’s my favorite color. Lucky me, it’s Casper’s favorite color too. Have a lovely weekend!

  • Love
  • Save
    9 loves 1 save
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...