Zorana Jovanovic

Orange Coat
Hello Hello.. I was looking at these photos and realized my coat is not ironed.. Oh well i really can't be bothered with that when there are more serious issues in life.. I am 24 years old and 4,5 years ago i used to go crazy about everything.. every little thing, if my flight was canceled, if i lost something, if i hit my car, if i had fight with someone, if my photos weren't perfect.. Than life happened to me and i realized that if you are healthy, if you have people that love you, if you have where to sleep and what to eat you shouldn't be bothered with small things that can't change your life.. Would i be happier if i noticed that my coat was crumpled and fixed that? Would you? Don't think so. So lets just go with the flow, upload these photos because i love this outfit so much and don't bother today if something is not perfect. If you read this you have computer, wifi, home, food and you are luckier than a lot of people.. So enjoy that today, dont let anything any you and smile!

Cao, cao! Dobila sam fotke na mail malo pre i skontala da mi je kaput potpuno izguzvan.. I sta sad, stvarno ne mogu da se nerviram oko takvih sitnica kada postoje mnogo veci problemi u zivotu. Imam 24 godine i pre 4,5 godina sam se nervirala apsolutno oko svega. Ako mi je let otkazan, ako izgubim nesto, ako udarim kola, ako se posvadjam sa nekim, ako mi slike nisu savrsene.. A onda mi se dogodio zivot i vise ne mogu da se nerviram oko takvih stvari. Ako ste zdravi, ako imate ljude oko vas koji vas vole, ako imate gde da spavate i sta da jedete onda ste srecniji od vecine ljudi na svetu i ne bi ste smeli da dozvolite da vas male stvari izbace iz takta koje ne mogu da vam promene zivot. Da li bih bila srecnija da sam videla pre fotkanja da je kaput izguzvan i opeglala ga? Da li bi ste vi? Ne bih rekla. Tako da hajde da zanemarimo tu cinjenicu, sagledamo ovaj outfit koji mi se jako dopada i ne smaramo se ako nesto nije savrseno.. Ako citate ovo znaci da imate kompjuter, internet, krov nad glavom i hranu i to vas cini jako srecnom osobom. Tako da uzivajte danas, nemojte da date ovom snegu da vas poremeti i samo se smejte!Zelim da podelim sa vama jednu stvar.. Da li je uvredljivo biti zensko? Da li je uvredljivo reci uradi nesto kao zensko? Zasto se onda koristi na uvredljiv nacin? Biti zensko je jedna teska i fantasticna stvar u isto vreme. Pogledajte ovaj video i ako se slazete sa mnom, sharujte ga uz #likeagirl hashstag! Hajde da objasnimo svetu da biti zena nije ruzno i da treba da se ponosimo time!Choies jeans HERE
Hoodie from Paris
Romwe coat HERE
Jimmy Choo shoes
Chloe sunglasses

Photos by Marija Andric

Jucerasnji video je tu a danasnji ce biti online oko 2! Takodje vidim da mnogi od vas hoce video o musko zenskim odnosima.. Zamolila bih vas da mi ovde postavljate pitanja vezano za taj video na koja zelite odgovore ( video ce biti o mom stavu, ne o mom privatnom zivotu tako da pitanja da li imas decka i sve na taj fazon nece biti uzeta u obzir :-)

Takodje vidim ponovo komentare vezane za online kupovinu, evo videa koji sam snimila davno i gde vam je sve objasnjeno:


  • Love
  • Save
    29 loves
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...