Quantcast

Mamma Kaos & Mini-Terroristerna

Jag är en 29årig Stockholmsmorsa. Mamma till Minna [081124] och lillebror Love [100626]. Bor tillsammans med barnen och barnens pappa Jonas i södra Stockholm. I bloggen skriver jag om våran vardag, mående, tankar & känslor. Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelsen. Ibland skriver jag även om min behandling, utredningar och diagnoser som jag sen många år tillbaka kämpar med och mot. [Den andra Johanna] Bloggen är mer än en mammablogg, det är även en öppen dagbok där jag delar med mej av många pusselbitar från mitt förflutna och mitt inre. Bjuder på bilder, tävlingar och skriver alltid ärligt & öppet! Hoppas du ska gilla min blogg! Kommenterar på nätet som: "Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset".

 1. Following

  A g n e s ✪ Ögonblick i Småland

  515 followers
  1. Städastädastäda…
  2. Tre dagar hos gammelpäronen
  3. Känslan att förlora sitt barn
 2. Following

  Sanna, 22 år och mamma.

  269 followers
  1. Vår första bilolycka!
  2. Sponsrad video: The Purge: Anarchy - Biopremiär 30 juli
  3. Alva och hennes garderob