Quantcast

Mamma Kaos & Mini-Terroristerna

http://salkert.se

Jag är en 29årig Stockholmsmorsa. Mamma till Minna [081124] och lillebror Love [100626]. Bor tillsammans med barnen och barnens pappa Jonas i södra Stockholm. I bloggen skriver jag om våran vardag, mående, tankar & känslor. Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelsen. Ibland skriver jag även om min behandling, utredningar och diagnoser som jag sen många år tillbaka kämpar med och mot. [Den andra Johanna] Bloggen är mer än en mammablogg, det är även en öppen dagbok där jag delar med mej av många pusselbitar från mitt förflutna och mitt inre. Bjuder på bilder, tävlingar och skriver alltid ärligt & öppet! Hoppas du ska gilla min blogg! Kommenterar på nätet som: "Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset".

Following
 1. Following

  Madeleines.se - FotogladGravidMamma

  1094 followers
  1. Liten blir stor
  2. Regnlek & Köttgryta
  3. Fredagstävling – Boktävling
 2. Following

  Carolina1979

  261 followers
  1. Att se fram emot – ett butiksevent!
  2. Träbröllop med barnfritt!
  3. Ett VIP-paket mot NÄTHAT…