Quantcast
En blommig tekopp
Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Hur man bakar världens godaste vaniljmuffins. Hur jag försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor. Hur mycket jag avskyr Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Hur hårt mitt hjärta klapprar för loppis och svunna tider. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding. Vill du kontakta mig? Maila till info@enblommigtekopp.se

You might also want to follow

 1. FollowingElsa Billgren
  7992 followers
  1. Växasängar och burlesquebingo
  2. När dragkedjorna berättar
  3. Vardagsrummet
 2. FollowingRetrolovers retroblogg
  484 followers
  1. Vill du vara med?
  2. Köp vintage och ge till välgörenhet samtidigt
  3. Vad vill ni se?