Quantcast

Jag är inte dum i huvudet! jag har aspergers syndrom

http://www.domkallarmighannes.com/

Jag har alltid uppfattas som en snäll och tyst och blyg liten tjej som helst ville umgås med de vuxna. Vid 14 års ålder fick jag diagnosen Aspergers syndrom och äntligen förstod jag varför jag inte alltid fungerar som samhället begär. Är Attitydambassadör för kampanjen (H)järnkoll och åker land och rike runt för att dela med mig av min berättelse. Jag vill efter tio år med psykisk ohälsa berätta min historia för samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med en dold funktionsnedsättning. Och att ingenting är omöjligt bara olika svårt och att en diagnos inte behöver vara ett hinder. 2008 fick jag även diagnosen Psoriasisarrit. Så här kommer ni även få följa min kamp om att få rätt vård och livet med kronisk smärta

Following
 1. Following

  STEPHI LAREINE

  5322 followers
  1. LFW DAY FOUR OOTD// FASHIONPILLS & GRIDS
  2. LFW A/W15 DAY THREE: ANNA K, PENTATONICA, DINARA NURIAN
  3. HERE COMES THE SUN: MY PICKS FOR SUMMER & FESTIVALS
 2. Following

  www.r8jobs.com/blog

  623 followers
  1. Don’t Talk Kids. (And, why I do.)
  2. Missing Career Advice: A smart career hack
  3. The Boomerang Employee: A smart career hack