Quantcast

Mamma Kaos & Mini-Terroristerna

http://salkert.se

Johanna, 30+, Tvåbarnsmamma i Söderort Stockholm. Lever tillsammans med mina två barn Minna [081124] och Love [100626] och min fästman Richard. Skriver öppet och ärligt i min blogg om allt möjligt! Bl.a. vardag, mående, tankar & känslor. Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelsen. Ibland skriver jag även om min behandling, utredningar och diagnoser som jag sen många år tillbaka kämpar med och mot. [Den andra Johanna] Bloggen är mer än en mammablogg, det är även en öppen dagbok där jag delar med mej av många pusselbitar från mitt förflutna och mitt inre. Bjuder på bilder och ibland tävlingar! :)

Following
 1. Following

  Mammasvardag

  277 followers
  1. Kolmårdens Tropicarium - del tre
  2. Kolmårdens Tropicarium - del två
  3. Kolmårdens Tropicarium
 2. Following

  elinochalva

  420 followers
  1. Molntårtan!
  2. Finheter från Essiandco!
  3. Vår påsk!