Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Me & My Baby Dolls

mybabydolls.se
Hej, Satu heter jag som driver denna blogg, 31 år "ung" (?) Jag bor i Haninge, söder om Stockholm tillsammans med min man som är från Uruguay och våra sex barn- Nicole 6 år, Vanessa 4 år, tvillingpojkarna Danilo & Jonathan 4 år (storasyster är 9 månader äldre) Olivia 1 år och lille Kevin som föddes 23 april 2014. Anledningen till att jag startade bloggen är för att familj, släkt och vänner som man inte träffar så ofta ändå får följa med på vår vardag, äventyr, utveckling och bus. Denna blogg fungerar som en dagbok och har kommit att betyda väldigt mycket för mig. Så VÄLKOMNA in alla gamla och nya vänner! Tveka inte att lämna ett avtryck efter er
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...