Trendenser

trendenser.se · Mar 3, 2016

Sponsrat samarbete: Samsung #SerifTV på Spinneriet


Jag har länge varit på jakt efter en större bildskärm för våra kundmöten och presentationer på Spinneriet, men inte hittat något som känts rätt eller snyggt nog. Därför tvekade jag inte en sekund när jag fick erbjudande att prova den nya design-TV'n Serif i samarbete med Samsung Sverige. Det är nämligen en helt ny TV-modell av inredningsformgivarna Bouroullec. Serif är snygg från alla håll och kan stå på egna ben mitt i rummet vilket passar oss perfekt eftersom vi ville ha TV'n nära soffgruppen och inte monterad på väggen eller placerad på en TV-bänk. Jag gillar hur den både tar plats och smälter in på samma gång.

Dessutom är det väldigt enkelt att koppla in en USB-sticka och/eller koppla upp Serifen mot nätverket när man ska köra presentationer och bildspel. Vi har provkört den i två månader nu och jag ger lika många tummar upp. Vill du läsa mer om modellen kan du göra det HÄR!
Foto: Frida Ramstedt. Trendenser.se ------------------------------------------- Inlägget presenteras i samarbete med Samsung #SerifTV
View original
 • Love
 • Save
  3 loves 9 saves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...