Quantcast

Claras Life - Part of a balanced breakfast.

Jag är Clara. Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse. Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att träna skiten ur mig på Åby's friidrottsbanor, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa. Ogillar starkt folk utan humor och kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat. Jag är Clara. Detta är min blogg.

 1. Following

  Clara Henry

  1954 followers
  1. Och den fjärde har flyttat till sthlm, för att jobba hemifrån med att prata med en kamera
  2. Fikafredag
  3. Detta är det bästa sättet att FUCK YOU-a någon
 2. Following

  Tjuvlyssnat.se

  20k followers
  1. Han hade lika väl kunnat vara från Austraolland…
  2. Antingen det eller ”oftast full av skit”
  3. Söker du en quick fix?