Quantcast

Claras Life - Part of a balanced breakfast.

http://claraslife.devote.se

Jag är Clara. Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse. Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att träna skiten ur mig på Åby's friidrottsbanor, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa. Ogillar starkt folk utan humor och kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat. Jag är Clara. Detta är min blogg.

Following
 1. Following

  egoinas

  19k followers
  1. Julklapp från chefen
  2. Fråga allt ni undrar över om p-datorer
  3. Att göra ingenting
 2. Following

  Clara Henry

  2310 followers
  1. Jag vloggar som en tjej
  2. Hur svårt kan det vara att berätta att jag ska skriva ännu mer än bara en blogg
  3. Jag ska smälta ner pralinerna och dricka ur vinglasen. Bara för att jag kan.