Quantcast

Claras Life - Part of a balanced breakfast.

http://claraslife.devote.se

Jag är Clara. Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse. Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att träna skiten ur mig på Åby's friidrottsbanor, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa. Ogillar starkt folk utan humor och kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat. Jag är Clara. Detta är min blogg.

Following
 1. Following

  Clara Henry

  2180 followers
  1. Dagens känslor består av spontana utrop: AAH! OOH! AAJ!
  2. JAG ÄR EN MAN w/ Linda Hallberg
  3. Linda Hallberg stack ut mitt öga med en pincett.
 2. Following

  Tjuvlyssnat.se

  20k followers
  1. Bäst på att vara sämst
  2. Han passade inte men bryta kunde han
  3. De fick sig en riktig kalldusch