Quantcast

Claras Life - Part of a balanced breakfast.

http://claraslife.devote.se

Jag är Clara. Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse. Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att träna skiten ur mig på Åby's friidrottsbanor, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa. Ogillar starkt folk utan humor och kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat. Jag är Clara. Detta är min blogg.

Following
 1. Following

  Clara Henry

  2248 followers
  1. Inledde med ”hej jag heter Clara och detta är en bild när jag äter nudlar”
  2. Nynnade Ave Maria under frukosten och mamma brast ut i hånfullt asgarv
  3. Ibland tar saker slut.
 2. Following

  egoinas

  19k followers
  1. Spara energi med duschklocka
  2. Helt okej tisdag
  3. Manliga julklappar?