Quantcast

Claras Life - Part of a balanced breakfast.

Jag är Clara. Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse. Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att träna skiten ur mig på Åby's friidrottsbanor, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa. Ogillar starkt folk utan humor och kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat. Jag är Clara. Detta är min blogg.

Following
 1. Following

  Clara Henry

  2029 followers
  1. Revben är skitbra om en är hyfsat smal, för då går det att klämma fast datorn mellan dem och benen när en ligger ner
  2. Världens suraste godis
  3. Huvudvärk is a thing efter en heldag i arena med 6k skrikande ungdomar
 2. Following

  egoinas

  19k followers
  1. Jag är tillbaka
  2. PLUGG
  3. Bra avslutning på min dag