Quantcast

Claras Life - Part of a balanced breakfast.

http://claraslife.devote.se

Jag är Clara. Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse. Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att träna skiten ur mig på Åby's friidrottsbanor, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa. Ogillar starkt folk utan humor och kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat. Jag är Clara. Detta är min blogg.

Following
 1. Following

  Clara Henry

  2044 followers
  1. Ett inlägg där jag skryter om hur många kändisar jag träffade igår utan minsta bildbevis
  2. Jag har fått en inre blödning…
  3. HASHTAG VALFEBER!
 2. Following

  EpicFaiil - Sveriges Största Alternativa Blogg

  4986 followers
  1. August Favorites!
  2. Nytt från Madlady
  3. Morning!