Quantcast

Claras Life - Part of a balanced breakfast.

http://claraslife.devote.se

Jag är Clara. Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse. Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att träna skiten ur mig på Åby's friidrottsbanor, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa. Ogillar starkt folk utan humor och kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat. Jag är Clara. Detta är min blogg.

Following
 1. Following

  Clara Henry

  2254 followers
  1. Plötsligt hände något med de döda cellerna på min skalp
  2. Nattmens
  3. Inledde med ”hej jag heter Clara och detta är en bild när jag äter nudlar”
 2. Following

  Rascal and Rocco

  259 followers
  1. Little Things to be Thankful for
  2. His Magesty the Cat
  3. Only Elephants Should Wear Ivory. Pettition to Stop the Killing