Quantcast

Claras Life - Part of a balanced breakfast.

http://claraslife.devote.se

Jag är Clara. Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse. Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att träna skiten ur mig på Åby's friidrottsbanor, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa. Ogillar starkt folk utan humor och kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat. Jag är Clara. Detta är min blogg.

Following
 1. Following

  Clara Henry

  2164 followers
  1. Det Ständiga Sidoprojektet är numera Vardagsprojektet Som Jag Ägnar För Lite Tid Åt
  2. Årets Chef och Årets Internetnörd
  3. KÖP EN MUGG MED MITT NAMN PÅ
 2. Following

  egoinas

  19k followers
  1. Min fredag
  2. Följ mig gärna
  3. Bananpannkakor