Quantcast

Claras Life - Part of a balanced breakfast.

http://claraslife.devote.se

Jag är Clara. Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse. Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att träna skiten ur mig på Åby's friidrottsbanor, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa. Ogillar starkt folk utan humor och kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat. Jag är Clara. Detta är min blogg.

Following
 1. Following

  Clara Henry

  2182 followers
  1. Jag var rolig på en scen och här är några bilder
  2. Dagens känslor består av spontana utrop: AAH! OOH! AAJ!
  3. JAG ÄR EN MAN w/ Linda Hallberg
 2. Following

  egoinas

  19k followers
  1. Bästa med vintern
  2. Gick på toaletten
  3. Made for walking