Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Åsa & Bråkstakarna

brakstakarna.blogg.se
Den här sidan handlar om mig, som är student och mina två border collies, Fajta och Bita. På ett hörn tittar ibland lille kattefnatten Pysen in, han är en Norsk Skogkatt och "klicker-nörden" i familjen. Vi kan nästan kalla oss storbönder också, med fem tackor betande i hagen utanför huset. Tillsammans med mina hundar tränar jag lydnad och vallning. Vi försöker fylla våra dagar med träning och tävlingar, men främst av glädje och engagemang! I bloggen kan du läsa om vår vardag, träningar och tävlingar. Här brukar jag även avreagera mig över pluggångest, en envis femåring, och smutsiga golv. Inte så mycket vettigt brukar det stå, men förhoppningsvis lite underhållande och eftertänksamt. Där kan du även lämna en liten hälsning. Annars så hoppas jag att du skriver en rad i gästboken innan du går vidare. Ha en bra dag! /Åsa
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...