My photo dairy

Green and camel sweater from GinaTricot | Sweat shorts from Saboskirt | Fur from Ellos

Hi darlings!

Today is one of those days where I don’t have any inspiration what so ever, I have no idea what to blog about or write about. It’s one of those days where everything just is a struggle. As much as I love my job and what I do it can also be really stressful and hard sometimes, just like any job. I’ve decided to time some posts for a couple of days soon, maybe next week or in two weeks and take 3 or 4 days off from the blog. I feel like I really need it to get some inspiration and motivation back. I haven’t had a day off since I started blogging. I don’t think it’s good to work every day all year and to never have a day off, no matter what your job is. Lately I haven’t been feeling really good. I’m gonna be honest with you. I’m constantly feeling stressed, my skinn is breaking out and my stomach hurts.. Although I might seem like a happy and positive girl I also have days where I feel like crap and where I just wanna stay in bed all day. I’m also a human, just like you. So tonight, I’m turning off my phone, putting my computer away and spending the evening with the love of my life who always is by my side. Hope you all are having a good evening!

//

Hej vänner!

Idag är en sån dag där jag inte har någon inspiration what so ever. Jag har ingen idé om vad jag ska blogga om och mina ord är få. Det är en sån dag där allt bara känns som en motgång. Hur mycket jag än älskar mitt jobb och de jag gör så kan det ibland vara sjukt stressande och jobbigt, precis som vilket jobb som helst. Jag har bestämt mig att jag ska ta några dagar ledigt från bloggen här framöver, kanske nästa vecka eller veckan därpå, bara 3-4 dagar med tidsinställda inlägg. Jag känner verkligen att jag kan behöva de för att få lite inspiration och motivation tillbaka. Jag har inte haft en dag ledigt sen jag började blogga. Jag tror inte att det är bra för någon att jobba varje dag året runt och att aldrig ha en dag ledigt för att ladda batterierna. Om jag ska vara helt ärlig med er så har jag den senaste veckan/veckorna inte mått sådär super. Jag känner mig konstant stressad och har ont i magen och det har börjat synas på min hy. Även om jag kanske verkar vara en glad och positiv tjej, vilket jag oftast är så har jag, precis som vilken människa som helst också dåliga dagar där jag vill dra täcket över huvudet och stanna där. Så i kväll stänger jag av telefonen och lägger undan datorn för att spendera kvällen med min kärlek som alltid står vid min sida och stöttar mig. Hoppas ni alla har en fin kväll!

Love,

Kiki

  • Love
  • Save
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...