Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Dig og mig og vi to

mette-digogmig.blogspot.com
Hej! Jeg hedder Mette. Jeg elsker flotte farver, lækkert stof, mit drivhus, syning, fint porcelæn, smukt keramik, klippen og klistren i tapet og papir. På denne blog vil I derfor finde en masse forskellige farverige ting. Nyt og brugt, hjemmelavet og købt. -Jeg er så heldig at være mor til to skønne unger. Oscar fra 2005 og Vilma fra 2009. Til daglig arbejder jeg som skolelærer. Hvis du skal i kontakt med mig, kan jeg fanges på: mettejensen33@hotmail.com Velkommen her!
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...