Dorte Bak

dortebak.dk · Jul 2, 2014

No. 0973 – Bring naturen ind i din bolig

Hvordan bringer du naturen ind i din bolig? Jeg fik lige lyst til at kigge i en lidt anden retning, end jeg plejer, så jeg brugte lige en halv time på at finde eksempler på at bringe naturen ind i indretningen og fandt disse billeder med god inspiration.

Når jeg indretter med naturlige elementer, er det som regel en buket blomster eller grene. Min bolig skriger ikke til himlen som værende “her er vi ét med naturen” og de grønne indsprøjtninger er få. Sukkulenter og figentræer står også på listen over grønt, som jeg synes om. Jeg synes naturlige materialer gør hele forskellen, men det er en anden vinkel, som indlægget her ikke skal handle om. Se hvad jeg fandt.

I en minimalistisk indretningsstil er det sjovt tænkt at dække bagvæggen med tapet på lærreder, som får tankerne hen på at sidde tæt på naturen.

Sommerfuglebilledet er fundet hos en Etsy-forhandler, som har flere akvareller at vælge mellem til virkelig fornuftige priser. Synes de er ret fine og der er bl.a. også en Llama, som jeg er lidt vildt med. Besøg shoppen her.

Her er en stil, som jeg ikke selv dyrker – lad os kalde det “slidt og hvidt”. Man får med møbelvalget (de slidte hjørner) en fornemmelse af det naturlige materiale og slid, som står på i naturen og væggen er også malet i en støvet lys grøn farve. Det fungerer super, hvis altså man er til stilen

Billederne over sofaen er meget naturtro, nærmest så man tænker, de er revet ud af et flora leksikon. Herhjemme ville de nok flytte ind i en minimalistisk hvid eller sort ramme, men i en tynd hvid ramme, synes jeg også at den slags billeder kan noget skønt. Man kan også gå all-in og købe et af de store skole-kort med planter på – jeg ved, at du jævnligt kan få fingrene i sådanne hos Smukt Brugt.

Træer i indretningen, det fungerer bare! Jeg har en svaghed for figentræer og er på jagt efter det helt rigtige, som skal bringe grønt liv ind i mine stuer, når de sidste bogkasser er blevet flyttet og hængt op.

Da vi var på Bornholm for nylig faldt jeg lidt for en smuk og ret mørk akvarel af lupiner og endvidere et virkelig klassisk akvarelbillede af et bornholmsk hus. Jeg skal lige have billedvæggen i stuen på plads, men måske der skulle noget i den stil in i mellem alt det hvide, for lige at bryde det lidt.

English recap: I suddenly had a need to find some examples on how to bring in nature in the decor and you can do that with both trees, flowers, pictures of nature, murals or art.

(Visited 87 times, 3 visits today)

The post No. 0973 – Bring naturen ind i din bolig appeared first on by.bak interior & lifestyle.

View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...