Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

E S S I H E L P P I

lily.fi/blogit/e-s-s-i-h-e-l-p-p-i
Moikka! Olen Essi Helppi ja olen kiinnostunut liikunta-alasta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Olen intohimoinen liikkuja sekä ruoasta nautiskelija, terveellisellä twistillä höystettynä. Olen suorittanut Eerikkilän urheiluopistossa liikunnan ammattitutkinnon sekä olen myös Personal Trainer. Haluan blogissani jakaa kanssanne liikuntaan sekä hyvinvointiin liittyviä asioita, mutta myös aiheet kuten muoti, matkustelu sekä kauneus kiinnostaa minua. Kiva että eksyit blogiini ja toivottavasti tulet uudestaankin :) Yhteistyöt ovat mahtavia, joten ota ihmeessä yhteyttä :) Yhteydenotot yhteistyön tai valmennuspalveluiden osalta: essi.helppi@gmail.com Kurkkaa myös kotisivuni: www.essihelppi.fi
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...