ELISABETH HEIER

Elisabethheier.no · Aug 29, 2014

HUSPROSJEKTET


..jeg visste jo at vi satte i gang med et stort prosjekt da vi kjøpte et gammelt hus, og når det meste vi gjør er basert på egeninnsats tar det tid. Alt for lang t i d spør du meg. Som helst skulle vært ferdig i går, men alikevel er glad for at vi har tid til å bo oss inn. I hvertfall utenfor huset, innsiden var planlagt lenge før vi tok over huset. Så nå er status ferdig malt fasade, baksiden får rett og slett stå til neste år - eller kanskje til noen fine høstdager.. Terrassen - ingen oversiktsbilder enda, det får vente til den faktisk er ferdig. Men den blir bra. Og trappen ned fra de høyt verdsatte dørene fra kjøkkenet, den har fått bord i opptrinnene i sommer. Til neste år tenker jeg, da er lerken blitt fin og grå over det hele.


Hvitmalt hus utgjorde en stor forskjell for meg, og nå er det straks mer gøy å gjøre det hyggelig med planter utenfor. Og små grep som å modernisere rekkverk, bytte utelamper og generelt stramme opp et eksteriør som hadde sett sine beste dager gjør at det føles
mer som vårt hus utvendig - ikke bare på innsiden. Det tar bare litt tid, og jeg er selv- følgelig langt inne i planleggingen av andre prosjekter lenge før vi er ferdige med dette.
foto © elisabeth heier
Kledningen er beiset med ncs n0500/klassisk hvit.


Fin fredag!

Finally the house feels like ours on the outside as well as inside. Painting it white and change some details like
outdoor lamps etc makes it look more up to date, at the same time as it looks like the old house it actually is.
Though I must admit I never expected it to be such a huge project to renovate our house, I do love the process
- if it could only be going a little faster..!View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...