Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Ella Sevieri - Blogg

ellasevieri.se
Ella Sevieri heter jag. Tjugosju år, nygift med mannen i mitt liv, samt nybliven husägare. Flyttar, efter fyra år i Stockholm, "hem" till västkusten igen. Jobbar som administratör. Bloggar sporadiskt om det ytliga i min vardag - mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept. Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...