Elledecoration.se

elledecoration.se · Aug 16, 2018

Granit hyllar hållbarhet i ny kampanj – se bilderna

Hållbara, snälla produkter har funnits i Granits sortiment sedan start och i en ny kampanj väljer företaget att rikta strålkastarljuset på de tidlösa inredningsdetaljerna. Produkterna går under namnet Omtanke och är alla märkta med ett litet hjärta både i fysiska butiker och online.

För att en produkt ska ingå i Omtanke-sortimentet ska produkten vara framställd av återvunnet material, vara hälso- och kemikaliesmart eller så ska produktionen ha skett med omtanke för miljö, djur eller hos en socialt ansvarstagande leverantör.

I nya kampanjbilder lyfter Granit sitt hållbara sortiment med hjälp av Emma Elwin, stylist och grundare av sajten Make it last som fokuserar på hållbarhet.

– För mig går kreativitet och hållbarhet hand i hand. Jag älskar att använda mig av antika möbler och återvunna material för att skapa, nya moderna sammanhang. Att också investera i saker som är producerade på ett hållbart sätt känns bra, säger Emma Elwin.

I Omtanke-sortimentet finns bland annat förvaring, textilier och köksattiraljer som Emma Elwin använde för att inreda sitt hem. Se de inspirerande bilderna här:

Läs också: Så ser hösten 2018 ut hos Granit

Emma Elwin, stylist och grundare av Make it last.

Foto: Granit

View original
 • Love
 • Save
  1 love
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...