Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Em's liv i Kiwiland

emsliv2.wordpress.com
34-årig levnadsglad, träningstokig trebarns-mamma och fru som bloggar om livet på andra sidan jorden – Nya Zeeland. Efter 1,5 års PT-studier i Australien 2006-2007 var tanken att åka tillbaka till Sverige men istället packade jag resväskan ännu en gång och flyttade till Queenstown NZ. Orsaken? I fell in love with a kiwi! Den 13:e September 2010 föddes vår son och livet förändrades för alltid. Den 2:a april 2013 kom vår lilla dotter till världen och gjorde vår familj ännu mer komplett, och tre månader senare gifte jag mej med min kiwi. Den 2:a April föddes vårt tredje barn, en fantastisk liten pojke den här gången. Jag jobbar med två så skilda saker som Personlig Träning och Inredning. Följ min vardag som kantas av allt från husbyggen och inredningsdesign till blöjbyten och morgnar där jag leder mamaboot camps! Jag brinner för det som är kreativt, allt från fotograferande till målande. Sporter som får hjärtat att hoppa upp i halsgropen är min andra addiction.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...