Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Gurkiss Scrappande

gurkiss.com/scrapbooking
Jag kallas för Gurkiss på nätet och är född 1983. Jag har 2 döttrar födda 03 och 04 (jag kallar 03:an för Mini och 04:an för Minimi på nätet), jag är mamma till en liten ängla pojke, jag har en helt underbar sambo, 2 katter (2 Bondkatter 2001:or). Jag har alltid älskat att pyssla, det har varit en passion i mitt liv ända sedan väldigt liten. Scrappa är ro och harmoni för min själ. Helt underbart. Namnet Gurkiss kommer ifrån att min älskade sambo kallar mig för sin pussgurka. Då blev det Gurk med ett iss på slutet :)
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...