Heidi Hallingstad

heidihallingstad.com · Apr 1, 2014

Magasin Living SS14


Magasins nyeste udgave af Magasin Living har allerede fået masser af opmærksomhed og det er med god grund. Det er skønt at se at forhandlere af boligprodukter bruger tid, penge og ressourcers på at inspirere kunderne. Når Magasin derudover gør det på en yderst smagfuld og stilren måde bliver jeg imponeret og klapper glad i mine hænder her bagved skærmen.

Magasin har allieret sig med én af mine absolutte favorit-fotografer, Line Thit Klein, og billederne nedenunder er taget af hende. Billederne har rigtig godt fat i sæsonens tendenser og jeg får unægteligt lyst til at indrette mit hjem med lyserøde pasteller og endnu flere planter og ikke mindst endnu mere kobber (og grønne planter og kobber er der allerede en del af her i huset...) ;)

Magasin forhandler efterhånden de fleste gode danske mærker som f.eks. Muuto, Menu, Ferm Living, Broste, Hay, Kähler, Louise Roe og Lyngby. Derudover kan Magasin også byde på flere af mine udenlandske favoritter som Tom Dixon og HKliving.

Magasin Living SS14 kan ses online eller hentes som trykt udgave i Magasin. Der er også lavet en online version af magasinet som du kan shoppe direkte fra. Desværre er Magasins produktudvalg online ikke helt det samme som i deres fysiske butikker... Det håber jeg forbedrer sig så os der ikke liiiige bor i umiddelbar nærhed af en Magasin-butik kan få glæde af alle herlighederne!
Foto: Line Thit Klein//Magasin Living SS14
Hvad synes du om billederne og Magasin Living SS14?

Jeg er snart tilbage med den lovede inspiration og tip til et personligt, inspirerende og smukt hjemmekontor!

So long!
Heidi
View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...