Ifra Lahell

Hei! Og velkommen til Ifra Lahell. I et gammelt trehus, like ved fjorden bor jeg sammen med IfraLahellmannen og datteren vår Thelma. Jeg er utdannet dekoratør og jobber som butikksjef i en interiørbutikk. Bloggen er mitt fristed. Her deler jeg bilder fra mitt eget hjem og fine inspirasjonsbilder jeg kommer over. Jeg er svak for betong, mur, malte tregulv, nyere design, loppefunn, og klassikere som stolene fra Eames. Særlig glad er jeg i sterke farger og frekke kontraster. Håper du finner noe du liker!

Following
 1. Following

  Trendenser

  20k followers
  1. JM Light Factory Göteborg + föreläsningstillfälle med mig!
  2. Light Factory Göteborg - nytt bostadskoncept i Göteborg och ny föreläsning med mig!
  3. Min mitt-i-veckan-bukett
 2. Following

  French By Design

  131k followers
  1. Yumiko Iihoshi Showroom
  2. Keep it teal!
  3. My Tokyo trip