INTERIOR JUNKIE

interiorjunkie.com · Aug 12, 2014

10x zwart en hout in huis

Kleur je huis eens met zwart én hout. Het klinkt misschien wat heftig, maar je staat versteld van de prachtige uitstraling die het geeft aan je interieur.

Zwart zorgt voor een stijlvolle look, hout voegt als natuurlijk materiaal warmte toe. Met zwart en hout breng je je interieur terug tot de essentie. Geen afleiding, alle aandacht gaat naar vorm en materiaal. Tip: vind je alleen zwart en hout toch iets te heftig, voeg dan wit toe om het wat lichter te maken.

Beeld gevonden via:

1. trendenser 2. planete-deco 3. stylizimo blog 4. emmas blogg 5. the design chaser 6. lisbet-e 7. hviit 8. the design chaser 9. flinders 10. house and garden

Frederike schreef eerder over:

Frederike van der Blij (36) woont samen met man Freek en zoontje Just in een jaren 30 woning in Den Haag. Ze heeft een zwak voor vintage Scandinavisch design in een minimalistisch interieur met veel witte accenten. En dan vooral in combinatie met natuurlijke materialen: glas, hout en metaal. Frederike struint dagelijks internet af op zoek naar bijvoorbeeld dat ene mooie vintage design ladekastje of dat antieke schoolbankje dat een opknapbeurt nodig heeft. Inspiratie doet ze op in woonwinkels en tijdschriften, maar stiekem gluurt ze ook gewoon graag binnen bij anderen (lang leve Funda!).

View original
 • Love
 • Save
  10 loves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...