INTERIOR JUNKIE

interiorjunkie.com · Sep 30, 2014

11x lichtbollen in huis

Even geleden was er al een post over lichtbollen voor in de tuin. Maar wist je dat deze ook heel leuk in je interieur staan?

Sterker nog, je kunt er alle kanten mee op. Wat dacht je van een lichtslinger aan de schouw, hangend aan de kast of boven de bank? Je kunt ze natuurlijk ook simpelweg in een vaas of schaal doen. Dus als het weer even tegen zit, dan maak je het gewoon in huis gezellig met deze lichtjes!

Beeld gevonden via:

Beeld 1 via Mysparkle. Beeld 2 via A Subtle Revelry. Beeld 3 via Instagram / VanPauline. Beeld 4 via Hviit. Beeld 5 via Notonthehighstreet. Beeld 6 via Notonthehighstreet. Beeld 7 via Grahamandgreen. Beeld 8 via Partysuppliesnow Beeld 9 via Notonthehighstreet. Beeld 10 via Dawanda. Beeld 11 via Buitengewoonmooi.

Charlie B. is 28 jaar en woont in een jaren dertig huis in Den Bosch. Charlie’s hart klopt sneller van alles wat met interieur te maken heeft. Zij is simpelweg een interior junkie en haar huis is dan ook haar favoriete hobby en never ending project. Op een lazy sunday doet zij niets liever dan lekker pinnen, haar interior moodboards aanvullen en woonblogs lezen. Charlie is gek op Berlijn maar net zo lief Parijs, superfoods, kunst & fotografie, lezen, haar konijn Bloem en lekker eten, drinken en dansen met vriendinnen. Haar interieurstijl is een combinatie van Scandinavisch, vintage en stoer, met een zwak voor (verantwoorde) dierenvachtjes.

View original
 • Love
 • Save
  4 loves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...