Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Jacqueline Stål ~ Drömmen att bli författare och SM i agility

jackieie.blogg.se
I den här bloggen får du läsa om hur jag, Jacqueline 17 år, kämpar med att skriva noveller, romaner och texter med drömmen om att kunna få något publicerat inom en snar framtid. Förutom mitt intresse för skrivandet tränar jag min hund Ludde och en annan familjs Border Collie i agility med ambitioner att ta mig till SM. Min vardag är lik många andra tjejer som går ettan på gymnasiet men den är så mycket mer - den är det jag gör det till och med mina höga drömmar är det mycket som händer.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...