Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Janni Delér

Jannideler.com
Janni Delér, 24 år gammal från Stockholm. Älskar allt som har med mode, resor och träning att göra. Lever ett annorlunda liv där det är mycket resor med min pojkvän Jon Olsson (skidåkare) och massor av annat. Här får ni följa med på resan och alla äventyr! På bara ett år gick allt otroligt snabbt, när jag startade bloggen hade jag inte riktigt funderat på vad det skulle leda till, jag ville dokumentera allt jag var med om för att sedan kunna gå tillbaka och se allt man gjort. Nu är det en stor del av mitt liv och jag älskar det!
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...