Lady Lemonade

ladylemonade.nl · Feb 21, 2018

Leuke knutselideeën voor de meisjes

Mijn twee dochters hebben allebei een knutselverslaving. Zodra het even kan worden de knutselspullen uit de kasten getrokken en gaan de meiden druk aan de slag. Knippen, plakken, kleuren, er wordt van alles in elkaar gefröbeld. Zo had Lucy laatst haar eigen laptop in elkaar geknutseld. Van de leuke knutselideeën die ik speciaal voor de meisjes hebt verzameld gaan Reva en Lucy zó blij worden. Maak je eigen dierenketting of een unicorn dromenvanger die ook prachtig staat op de kinderkamer.

Unicorn dromenvanger

Niet alleen ontzettend leuk om te maken, maar deze unicorn dromenvanger is meteen een prachtige accessoire voor in de kinderkamer. Check Hello Wonderful voor de instructie.

‘Lees ook: Een My Little Pony of eenhoorn knutselen van een zwemnoodle.’

Hula meisje met zeemeermin vriendin

Verzamel twee toiletrollen en maak deze te lieve poppetjes, een Hula meisje samen met haar zeemeermin vriendin. Hoe je ze maakt lees je op Mollymoo Crafts.

Eenhoorn slaapmasker

De meisjes vertrekken binnen no-time naar dromenland met deze schattige unicorn slaapmaskers op de oogjes. Ik zou er bijna ook eentje voor mezelf willen maken! Check snel Hello Wonderful.

Pennenbakjes

Het is toch veel leuker om zelf je pennenbakjes te maken? Deze leukerds maken het meteen gezellig op een kinderbureau. Via

dit filmpje kun je precies zien hoe je deze handige organizers kunt maken.

‘Lees ook: Knutselen met ijsstokjes: 12 knutselideeën voor peuters en kleuters.’

Vlinders

Wij worden helemaal happy van deze mooie vlindertjes! Kom maar door met het voorjaar. Wil je aan de slag? Kijk hier wat je allemaal nodig hebt!

Dieren ketting

Hoe cool is dat om je zelf gemaakte dieren ketting te dragen? Op Or So She Says kun je zien hoe je deze samen met je dochtertje kunt maken.

Pijl en boog

Voor stoere meiden is deze pijl en boog een feestje om te maken. Op Artsy Craftsy Mom staat de werkbeschrijving.

Zeemeermin poppen

Reva is gek op zeemeerminnen, dit leuke knutsel idee is helemaal iets voor haar. Gooi de eierdozen niet weg, maar knutsel er een mooie zeemeermin van. Hier lees je de instructie!

‘Lees ook: Knutselen met rietjes: armbanden maken.’

Tulpen van papier

Wie houdt er nu niet van een mooi bosje vrolijke tulpen? Deze maak je in een handomdraai, kijk maar op de site I heart crafty things.

Zelfgemaakte ijsjes

Wil je samen met je kleine meid alvast in zomeren sferen komen, maak dan deze gezellige ijsjes. Hoe? Check Easy Peasy and Fun!

Nog meer leuke knutselideeën ……

Ben je op zoek naar nog meer toffe knutsel inspiratie? Kijk zeker dan nog even rond in onze DIY rubriek!

Het bericht Leuke knutselideeën voor de meisjes verscheen eerst op Lady Lemonade.

View original
 • Love
 • Save
  1 love 1 save
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...