Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Life is what we make of it

lifeiswhatwemakeofit.nl
Met mijn blog wil ik iedereen laten zien hoe leuk en gemakkelijk het is om grote en kleine avonturen te beleven. Ik wil informeren, inspireren en enthousiasmeren voor de natuur en mijn manier van glamping. Zodat steeds meer mensen hun omgeving op een andere manier gaan waarderen. Ik ben geïnspireerd om deze blog te beginnen toen ik de tekst ‘Life is what we make of it’ voor het eerst las. Het leven is wat wij er van maken, dus wil ik er ook iets van maken. Toen ik mijn blog startte schreef ik alleen over geocachen, maar ik realiseerde me dat ik meer wilde delen. Denk aan reviews over de (reis) boeken, geocaching spullen of reisbenodigdheden. Maar ook verhalen over mijn avonturen, vakanties en microadventures.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...