Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Ljuvliga liv

ljuvligaliv.blogspot.com
En gång i tiden handlade Ljuvliga liv lite om mig och lite om livet hemma hos oss, lite pyssligt och hemtrevligt sådär. Därav namnet, "Ljuvliga liv". Det var inne med sådant då. Nu orkar jag inte byta headern, om jag orkade skulle det kanske bli något i stil med "Snart kommer väl nån att få ångest". Iallafall, sedan handlade bloggen ganska mycket om mig och en stackars man som dog på ett sjukhusgolv och det faktum att jag inte ville tiga om hur fel allt var att den händelsen höll på att leda till ingenting alls. Sedan blev jag en visselblåsare och efter det vände jag blad i livet. Nu handlar bloggen om mig och mina tankar.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...