Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Matilda Engström

matildaengstroms.blogg.se
Hej mitt namn är Matilda Engström, jag är född den 5 Januari 1995 och är ifrån den lilla staden Norrtälje. Här i min blogg får ni följa med mig och det mesta som händer i min vardag. Och så kommer ni även få följa med mig när jag åker till London den 22-23 januari för att träffa mitt favorit band One Direction. Jag vann en tävling där man skulle motivera varför man är sveriges största fan till killarna och så blev jag 1/3 vinnare av tusentals tjejer som var med och tävla. Så den 22 Januari åker jag till London för att gå på deras konsert och träffa dem backstage! :
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...