Matildadjerf blog

nouw.com/matildadjerf · May 20, 2017

finally summer!


Playsuit // Shoes // Sunglasses

How amazing has the weather been here in Sweden today and yesterday!? Ah, i'm just loving it. I directly threw on my new jumpsuit (collaboration with Sabo Skirt - head over to my instagram in one hour to get 10% off over at their website) that I love pairing with my favorite buy from Mallorca, pinch me. I've had my eyes on these babies for such a long time and when in Mallorca I finally bought the sunglasses. Do you guys like them? I'm a sucker for big glasses. I'll be spending this weekend at home with my family, missing my siblings though. Oh, and don't forget to follow Matildadjerfclothes on instagram, new clothes up for sale! x

// Alltså hur magiskt har inte vädret varit idag och igår? åh blir pirrig av det. Jag slängde direkt på mig min nya byxdress (samarbete med Sabo Skirt - kika in på min instagram om en timma så får ni 10% rabatt på deras hemsida). som jag älskar att matcha med mitt favorit köp från Mallorca, nyp mig! Har kikat på dessa solglasögon så länge och så hittade jag dom i Mallorca och slog till! Gillar ni dom? Jag älskar ju stora glasögon. Denna helgen kommer jag spendera hemma med min familj, saknar dock mina syskon! Och glöm inte att följ Matildadjerfclothes på instagram, har lagt ut nya kläder! x

View original
 • Love
 • Save
  1 love 2 comments
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...