Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Micaela Norberg

micaelanorberg.blogspot.com
Jag är en ung vuxen tjej, som fyller 19 den 28 Juli, på min blogg kan du läsa om mitt vardagliga liv och hur jag tacklar saker och ting runt om mig. De senaste 5 åren har varit tuffa för mig då jag har fått gå igenom en hel del tuffa saker i högstadiet. Inte blev det bättre heller när jag började gymnasiet på Stockholms praktiska, men nu går jag på Huddinge Gymnasium där jag går linjen Samhälle/media inriktning Journalistik. 2009 tror jag det var då jag fick min ADHD diagnos och trots att jag haft den ett bra tag så jobbar jag med mig själv varje dag. Jag valde att kolla om jag hade det då jag hamnade i problem och mådde väldigt dåligt under högstadiet. Förutom det har jag också en Depression som fortfarande pendlar upp och ner mellan helvete och himmel. Just nu så kämpar jag mest för att jag ska må så bra som möjligt men har nyligen fått beskedet om att min pappa har cancer och nu kämpar vi igenom den eviga oron där. Detta är mitt liv, jag skriver för min skull och för att jag hoppas att någon kanske känner att de kan få hjälp av det jag skriver. För ingen människa ska behöva må som jag har gjort. Denna anledningen till att jag är i livet idag är min underbara familj som stöttat mig under hela denna perioden. Men hur mycket ska en människa...
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...