Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Mitt liv - Mitt val

mittliv-mittval.blogspot.se
Att leva ett aktivt liv med träning i alla former är viktigt för mig. Glädjen i att använda kroppen, att den fungerar och utvecklas motiverar och inspirerar mig varje dag. Jag har själv gått från helt otränad till att idag springa ultralånga lopp. Löpningen har fört mig ur övervikt, genom sjukdom och i högsta grad gett mitt liv en extra dimension. Jag hoppas att min blogg ska ge dig inspiration och pepp att ta ett extra steg, prova något nytt eller bara ge dig en trevlig lässtund. Välkommen!
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...