Natascha Coester

SARD TREATMENT

I sidste uge var jeg forbi Nui Cph ved Gammel Strand, en klinik der nu flytter op på strøget. Jeg fik lov til at prøve SARDs nye cellulite olie og en helkrops behandling, med sugekopper. Det var lidt specielt, må jeg ærligt indrømme og heller ikke særlig behageligt (men det er jo heller ikke meningen). Meningen er at man skal frigive alle de affaldsstoffer du render rundt med, samtidig med at man mindsker synligheden af appelsinhud (win). Jeg fik også en helt fantastisk ansigtmassage, som jeg godt kunne bruge igen. Fik en sugekop med hjem, som jeg har tænkt mig at prøve at bruge hertil sommer (hvis jeg kan finde ud af det). Har i nogle erfaringer med den slags behandlinger?

ENGLISH: Last week I went to Nui Cph near Gammel Strand, a clinic, which is moving to Strøget. I got to try the new cellulite oil from SARD and a body treatment with suction cups. It was special, I gotta admit and not comfortable (but I guess that’s the point). The point is to release all toxins and reduce the appearance of cellulite (win). I also got an amazing facial massage, I’d deff go back for. I also got a suction cup home with me, which I intend to try this summer (if I know how to). Do you guys have experiences with there treatments?

  • Love
  • Save
    1 love
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...