Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Pappa Gabriel Gavric

gabrielgavric.blogg.se
Jag heter Gabriel och välkomna till pappabloggen nummer 1.. Bloggen kommer främst att handla om mitt liv med mina två underbara barn.. Leon och Mio.. Samt min tredje grabb.. Usla byrackan Milan.. Jag är en singelpappa på 34 år.. Herregud vad 34 känns mycket när man skriver det men i ärlighetens namn så har jag ingen ålder känns det som.. Jag lever för nuet och njuter av vad livet har att erbjuda just nu.. Ibland är jag 5 år gammal och i nästa sekund är jag 65 år och har precis gått i pension.. Men mest är jag bara en glad och positiv människa som gör åldern till det man vill.. Det är exakt detta min blogg kommer att handla om.. Man formar livet efter egna val och beslut.. Jag kommer att berätta öppet om mitt liv som singelpappa.. Hur stark man kan vara.. Hur man fortfarande växer och utvecklas som människa för varje gång man vänder på timglaset.. Jag kommer att skriva om mitt och min lilla familjs liv och äventyr.. Om mina intressen och aktiviteter som mest kommer att handla om träning och hälsa.. Jag vill visa och hjälpa andra som tycker att det är jobbigt att vara ensamstående förälder oavsett om man är mamma eller pappa.. Visa dem att inget är jobbigt.. Det finns inga hinder till att uppnå mål och viljor och få igenom önskingar och...
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...