Paula Uribe

Hej på er och välkomna till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Uribe och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 23 årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring min fantastiska dotter Molly-Elise, min underbara blivande man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag som just nu handlar mycket om min dotter. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, förhoppningsvis en ny graviditet, giftermål, vänskap, studieplaner till att bli barnmorska men ni kommer framför allt att få följa min kärlek till livet. 2014 kommer bli ett händelserikt år och jag hoppas att ni ska få ut något genom att läsa min blogg, iallafall ett leende på läpparna! =)

Following
 1. Following

  Paow - Paulina Danielsson

  24k followers
  1. Ibland så glömmer jag bort bloggen.
  2. Insta tavla
  3. Inspiration
 2. Following

  Kissies.se

  71k followers
  1. Framme :)
  2. Nu lyfter vi!
  3. Finn ett fel – vinn en shout out!