Petra Tungården

petratungarden.se · Jan 4, 2019

Ny inredning till sovrummet.


FÖRST OCH FRÄMST TACK FÖR ALLA ERA KOMMENTARER OCH HJÄLP I FÖRRA INLÄGG! Ni är fantastiska! Lovar att ta tag i allt, ska skriva ner alla idéer i ett dokument och pricka av en för en under kommande månaderna.

Ni vet ju att jag provade att hänga upp lampan i vardagsrummet, men det blev ju inte alls speciellt bra – men däremot satt den ju som en smäck i sovrummet. Tycker verkligen sovrummet börjar komma i fas nu, trivs så bra därinne. Har fått en triljard frågor om vart lampan kommer ifrån. Jag hittade den på Blocket. Den hade hängt i en butikslokal, tror kanske den kommer från Dusty Deco, men står inget märke på den. Det är ju en Lindsey Adelman look alike. De är nästintill omöjliga att få tag på och kostar därefter. Oavsett så är jag riktigt nöjd med resultatet ska bara se om jag lyckas koppla in den.

Och hur fint med blev det med sänggaveln från Sleepo? Älskar den! En annan sak jag älskar är våra stuckaturer som vi satte upp när vi flyttade in. Sven som gjöt och monterade dem är helt makalös, ni kan läsa mer om hur du sätter upp gipsstuckaturer här.

Ni vet att jag har ett arkiv som heter: ”Renovering” där ni kan se massa inlägg från början till slut.

Puck lever LIFE, hon älskar sin säng.

Här ser ni stuckaturerna bättre.

En annan smart grej vi gjorde i sovrummet som jag är löjligt nöjd med är skjutförren som vi lackade i samma färgkod, så på sovrumsinsidan är den en färg och på andra sidan samma kulör som hallen. En av mina bättre idéer om jag får säga det själv. Har tänkt måla in den där skenan sedan inflytt, men aldrig kommit mig för. Typiskt sak man gör precis innan man ska sälja, haha.

Inlägget Ny inredning till sovrummet. dök först upp på Petra Tungården.

View original
 • Love
 • Save
  4 loves 4 saves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...