ROOM OF KARMA

roomofkarma.se · Jan 7, 2015

LIKA BARN LEKA BÄST

Hej Vänner!

.

.

Välkomna hem till oss. Idag lägger jag ut lite bilder från en middag som var totalt oförglömlig på alla sätt! Eftersom jag gick och fyllde 40 år här om veckan så bjöd jag hem min underbara goa vän ”Lalla”. Eller det var snarare hon som bad om en inbjudan på ett snyggt sätt. Hon sade att det behövs för att kunna fira mig med min present. Och WOW, det förstår jag nu i efterhand när hon kom hem med två moet chandon ice imperial. Detta paket och detta stooooora arrangemang och denna logistiken bakom att få hem dom till Sverige, där hon har fått samarbeta med en mycket god vän Terje från Norge. Dessa flaskorna är mycket beresta och fyllda med den godaste drycken jag någon sin druckit i hela mitt liv. Men historien är ännu vackrare (återkommer om den). Nu vill jag visa vår härliga myskväll med god mat och mycket trevliga besöket. Jag säger bara LIKA BARN LEKA BÄST!

.

Denna ”Lalla” alltså, vi har alltid så himla avslappnat kul tillsammans. En person med så mycket moral, ödmjukhet, uppriktighet och ödmjukhet har jag nog aldrig mött. En vän man kan lita på. Man kan vara snygg, eller ful i hennes sällskap. Man kan vara glad eller ledsen i hennes sällskap, och framför allt så kan jag vara mer än lovligt galen i hennes sällskap. Jag har alltid en massa tooookiga idéer om vad vi kan göra. Hon är alltid på. Öppen för ny saker. Detta året har vi många planer skall ni veta. Vi skall utforska våra konstnärliga sidor. Jag skall ta med henne till mitt älskade Mölle i sommar och visa henne Mölle Keramik. Igår fick hon dricka ur mina favorit muggar från Mölles krukmakeri. Hon har bara hört talas om min svarta matta lattemuggar, som jag dricker rödvin ur när jag känner mig lite konstnärsflummig, hihihi. Dom skall jag ta med när vi skall måla kroki i sommar på andra långgatan i Göteborg. Dom är lite härligt bohemiska och man får liksom rätt feeling om ni fattar:).

.

Middagen var så himla mysig och lyckad så idag har jag redan börjat planera vad jag skall bjuda på nästa gång goa ”Lalla” kommer på besök. Men nu bjuder jag er på lite spontana pics från gårdagens middag hos oss.

.

Välkomna till det dukade bordet.

Min alldeles bara min egan Moet Chandon Ice Imperial

.

Till förrätt serverade vi Morotssoppa med färsk Ingefära rec hittar ni under Food på min vänster spalt i bloggen.

Skål för vänskap, kärleken, moralen, att bli 40 år, Moet Chandon Ice Imperial och Terje som fick denna stund att bli av! (Ni skall få lära känna mannen Terje lite senare här på bloggen) En del människor är ju bara helt underbara!

Huvudrätten serverade vi närproducerad lammracks (från Vikaryd köttbod) med rotfruktsgratäng med cheddar & kavringskrisp och rödvinssås.

Kvällens drycker ……………..

Jag sa ju att kvällen var magiskt bra! Jag fick inte bara en moet chandon ice imperial utan jag fick två. En var mening till att avnjutas denna kväll och den andra för att spara för den är så vacker att se på! Ett minne från min 40 års dag. ”Lalla” känner ju mig, så hon fattade att jag skulle inte kunna hålla mig för att öppna den annars, hihi. Men nu vet vi, det var en resa till himlen vill jag lova alla er champagne älskare!

.

Då skålar vi igen:)

.

I Norge dricker man inte julmust till jul utan Hallonläsk. Den smakar hallon, sött och gott. Men den passar bra till det norska julbordet och även för att avnjutas för sig själv. Du hittar den i Norge i juletider, men den säljs bara under några dagar per år. Så man får vara snabbt ute och man vill försäkra sig om en sådan härliga flaska. Den skall vara väl kyld när man dricker den och man dricker ur flaskan. Dessa söta flaskorna kom i var sin ur tjusig svart och den andra vit vinpåse i liten format som passade Jule Brus flaskorna. Så fint pyntade även dom. Mitt hjärta smälter!!

.

.

Som alla dagar så tar även en sådan mysig dag som snabbt gick över till kväll till sitt slut! Min goa vän ”Lalla” kom kl 13,00 och åkte vid kl 21,00 och det kändes som hon bara var här i någon timme, herre vad tiden går fort när man har trevligt! Som jag skrev tidigare LIKA BARN LEKA BÄST!

.

Ha en fin kväll, så ses vi i morgon!

KRAM

Inlägget LIKA BARN LEKA BÄST dök först upp på Room of karma.

View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...