SandraEmilia

sandraemilia.com · Mar 9, 2017

OUTFIT- Dansa salsa

En outfit där jag bär ett gammalt bälte. Ett bälte som jag för kanske fem år sen älskade men sen blev otroligt trött på. Det har fått ligga i en låda och nu kunde jag ta fram det igen och tycka lika mycket om.

Här hittar du liknande plagg (annonslänkar): kjol, kofta, vit skjorta, bälte.

An outfit where I wear an old belt. A belt that I loved five years ago but then got tired of it. I’ve had it in a box for many years and now I wanted to start using it again.

Here you can find similar clothe’s (adlinks): skirt, cardigan, white shirt, belt.

Hej på er! Torsdag och Heidi som är här på praktik for nyss hem efter en riktigt produktiv dag! To do listan var lång men vi avklarade den galant. Jag ska nu äta något smått och sen har jag och Jona vår salsa kurs ikväll. Såååå kuuul! Men innan den ska vi gå via Gina så jag får testa några plagg jag satt undan. Jag både älskar och hatar att jobba i klädbutik, haha. Så underbart med alla fina kläder men samtidigt jobbigt när man vill ha så mycket av det. Hittills har jag dock bara köpt ett par jeans och en tröja så det tycker jag är helt bra med tanke på att jag varit där över en månad redan.

View original
 • Love
 • Save
  5 loves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...