Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Skønheds & Livsstils Blog - www.giz-blog.dk

giz-blog.dk
Navnet er Anne-Mette Højbjerg og jeg er en Skønheds og Livsstils blogger fra det Sydfynske. Født i '84 og har været blogger siden slutningen af 90'erne. Bloggen er af den personlige slags (jeg sætter pris på at I også ved hvem jeg er) og der finder I indlæg om hverdagslivet, skønhed, makeup looks, gadgets, kreativitet, skønne billeder osv. Der er lidt til enhver smag. Jeg er meget aktiv på de sociale medier såsom Twitter og Instagram, så følg mig også gerne der under navnet "GiZmoAMH". ;)
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...