Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

t0kliten - med en nolla

t0kliten.com
Jag heter Madeleine men kallas för det mesta för Madde. Jag har i flera år kämpat med min vikt och har nu kommit en bra bit på vägen tack vare min underbara sambo som stöttar mig till 110%. Jag är väldigt intresserad av kost och i nuläget lever jag med kaloriräkning som jag försöker lära mig mer av. Jag har ätit LCHF i flera år och känner att jag hittat rätt, det är min livsstil och jag trivs som fisken i vattnet. Mina barn växer som ogräs och vi försöker ta vara på tiden vi har tillsammans.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...