Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Tant Mysan's Konfysa Tankar

konfys.se
"Been a day late, and a dollar short" Taget ur livet, ocensurerat med undantag för vissa namn som jag inte vill hänga ut *ler* Jag skriver en del om min egen process att hantera och acceptera min hörselskada, Ta inte min blogg på blodigt allvar utan ta den med en nypa salt, den är skriven ur mina perspektiv och ur min synvinkel alla ser vi saker olika. Skratta, gråt, skaka på huvudet, vad du vill… Det här är mitt liv. I Min värld händer det mycket. Men oftast är det mest tankar och funderingar som hamnar här. En & annan pinsam händelse jag ställt till med kan också trilla hit ibland, det bjuder jag på. Vågar du följa med på en resa in i mitt liv? Vill du utsätta dig för det kaos du möter och förvirringen som sätter sina djupa spår? Kanske bör jag nämna att det som finns här är mina tankar & funderingar & jag är väl medveten om att alla inte ser livet ur min synvinkel… Men det e nog tur, för världen är inte skapt för att det ska finnas alltför många av mig
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...