Tina Dalbøges kreative påfund

tinadalboge.dk · Feb 8, 2014

Sådan kan gamle vinduer blive til fine vækstkasser i haven

Bare det mindste tegn på forår kan give mig kuller… I dag har jeg både set erantis, vintergækker og mærket solens stråler. Det er SÅ dejligt at der er lyse tider på vej. Det er ikke spor for tidligt at begynde at lave som projekter så vi kan være klar når frosten er af jorden og det for alvor går for sig med alt der kan spise og gro…
Måske var det noget for dig at finde nogle gamle vinduesrammer fx på Genbyg.dk? Derefter kan du skrue nogle rammer sammen af fire stykker træ – i en størrelse der passer til vinduerne. Det kunne være lærketræ (der holder godt) eller genbrugstræ der kan holde så længe det kan. Bare lige tjek at der ikke har været giftigt maling eller andet på træet. Det er nemlig en dårlig cocktail med fødevarer. Derudover skal du kun bruge nogle beslag så vinduerne kan vippes op. Jeg har fundet vækstkasserne her på bloggen “For the love of Lillian” Har du lyst til at se flere idéer til haven og boligen så klik her. Du kan også se bloggens kreative idébank lige her.

PS1 – jeg har holdt en pause med at sende nyhedsbreve ud, – men det begynder jeg snart at gøre igen. Ofte vil min mailhilsen indeholde et tilbud på de varer jeg sælger i min Kreahobshop.dk. Du kan tilmelde dig i øverste venstre hjørne hvis der er noget for dig. PS2 – Jeg kan se at det her er blogindlæg nr. 1400 – så det må hellere fejres med en tiltrængt oprydning i mit Værktor. Go weekend / kh Tina

View original
 • Love
 • Save
  10 loves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...