Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

TrippTrappTrull - Fotbollsfru och en skön mamma!

minbebis.com/blogg/tripptrapptrull
Hej, jag heter Liza och är mamma till Mercedes och Logan och fru till John. Mitt liv består mycket av min busiga dotter Mercedes och min nyfikna son Logan och en hel del fotboll eftersom min man är Sveriges bästa målvakt! Jag är djursjukvårdare men nu hemmagående fru och mamma! Vi har tre hundar Izou, Ginga och Lime och en katt som heter Fudji. Vi bor för tillfället i Örebro men flyttar en del pga fotbollen. Detta är en blogg om mitt liv och man kan nästan se den som en dagbok! Skriv gärna kommentarer, trevlig läsning!
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...