Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Van Rocker naar Runner

maridurieux.wordpress.com
In 2012 was ik een Drummende rokende Rocker die nooit had gesport, maar tot diep in de nacht op het podium zat in rokende kroegen met teveel drank. Ik had nog nooit iets aan sport gedaan in mijn leven totdat ik eind 2012 een rondje ging rennen en bleef rennen. Nu ben een bloggende Running Junkie, die minimaal 3 keer in de week rent door Nederland. Het liefst loop ik met andere mensen van allerlei pluimage. Verslaafd aan (running) gadgets, kleding en schoenen. Verslaafd aan social media. Wil het plezier van hardlopen graag delen, zowel on- als offline.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...