Vibekedesign

vibekedesign.blogspot.com · Jul 16, 2015

In love with AQUA !


Ja det skal være visst....turkisgrønn eller Aqua om du vil er og blir min favorittfarge ! Fargen i stua er nettopp i denne nyansen, et valg jeg absolutt ikke angrer på :)
Flaskene her er både veldig gamle og veldig nye...ikke lett å se forskjell faktisk...Den største er kjøpt på Ullared i Sverige:)
Vakker hortensia i lilla nyanser og i selskap med Aqua blir det bare skjønt synes jeg . Lysholderen foran her også et innkjøp fra Sverige.

Jeg har et servise i aqua som kommer fram hver sommer og det er dette fra Casagent. I år har jeg supplert med skåler og boller kjøpt på Bohus i samme nyanse.
I kveld er det en av sommerens høydepunkter igjen nemlig "Sommar med Ernst ". Sist jeg var i Sverige fikk jeg faktisk sikret meg disse serviettene med et av mine favoritt sitat fra min store inspirasjon.... "I DET ENKLA BOR DET VAKRA".
Noe har helt rett i denne fantastiske mannen...og som vanlig gleder jeg meg stort til kveldens episode:)

Det snegler seg fremover på orangeriet og taket er nå nesten ferdig. Litt kledning her og der som har fått farge allerede i hvit CHI . Jeg kommer tilbake med bilder fra prosjektet senere :)
Snart går turen til deilige Danmark hvor vi skal kose oss max.....og kanskje noen husker at jeg kom hjem med mange flotte skatter i fjor fra vår tur også da til Danmark ? Jeg håper på en reprise i år også :)

KLEM VIBEKE
View original
 • Love
 • Save
  1 love
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...