Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

THE WORLD by ida r

by-idar.blogspot.com
For 21 år siden (an)kom jeg til denne vidunderlige verden, jeg fik navnet Ida og levede en tryg tilværelse i midten af den jyske muld. Der er sket meget siden da. I dag bor jeg i Aalborg og læser HAjur på 4. semester. Når jeg får nok af paragraffer og regnskaber, flygter jeg ind i min egen lille verden, hvor jeg hygger mig med de ting, som jeg godt kan lide. Bloggen er derfor en opskrift af 1 spsk. mode, 2 dl. interiør, 15 g. gastronomi, en knivspis underholdning og en masse mig.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...